Over ons Lees hier over ons team en onze ambities!

Picknikki - Portret Nikki

Over Picknikki

Ik ben Nikki, een jonge creatieveling met een liefde voor avontuur en gezelligheid!
 
In samenwerking met Varen met Sil zorg ik voor de leukste dagjes uit. Samen met mijn vrienden en familie eten is voor mij een ultiem geniet moment. En wat is er nou leuker dan een gezellige picknick? Vanuit daar ontstond het idee voor Picknikki, een gevulde picknickmandservice. Met alles er op en er aan. Heerlijke broodjes, frisse sapjes, lekkere hapjes. Smullen op een mooi kleedje! Succes gegarandeerd. 
 
Vers en lokaal, dat is voor ons heel belangrijk. We werken samen met de lokale bakker, zodat we altijd de lekkerste verse broodjes kunnen leveren. Onze producten komen uit de buurt, neem bijvoorbeeld onze appelsap. Deze wordt gemaakt van echte Friese appels! 
 
Wil jij ook ultiem genieten? Reserveer dan een gevulde picknickmand voor een geslaagde picknick.
Varen met Sil portretfoto

Picknikki is een samenwerking tussen Nikki Bil en Varen Met Sil. Samen zorgen zij voor de leukste dagjes uit en vakanties in Friesland.

Varen met Sil verhuurt klassieke dagjesboten, motorboten en zeilboten vanuit de jachthaven in Dokkumer Nieuwe Zijlen. Zij willen hun gasten uitstekende service leveren en zorgen er daarom voor dat ze voorbereid op vakantie gaan. De boten zijn voorzien van alle gemakken en er zijn speciale handleidingen aan boord. 

Met Picknikki wordt de ervaring van een dagje weg of een vakantie nog completer. Varen met een goed gevulde picknickmand of een compleet ontbijt in Dokkum. Wat wil een mens nog meer?

logo picknikki
Nikki Bil x Varen Met Sil
Afhaalpunt: Kwelderweg 1, 9291 MD Kollum
‪+31 6 19480097‬
info@varenmetsil.nl