Brood op de boot Lig je met de boot in omgeving Dokkum? Kies je locatie en bestel jouw verse broodjes.

Verse broodjes in Dokkum

Niets is lekkerder dan ontbijten met verse broodjes wanneer je op vakantie bent. Wij zorgen er voor dat de broodjes naar jou toekomen. 

Lig je met je boot in Dokkum? Bekijk dan onze kaart met bezorglocaties. Via onderstaande button kies je je locatie en de datum in. Daarna stel je ontbijt samen en vul je je gegevens in. Vergeet niet je bootnaam door te geven!  Wij brengen de broodjes dan tussen 8.30 en 10.00 bij je langs.

Broodjes op de haven

Lig je in Jachthaven Lunegat dan leggen we jouw verse broodjes rond 8.00 in de broodjeskast. Deze vind je bij het havenkantoor.

Picknikki locaties verse broodjes in dokkum

Bootjes en broodjes

Dokkum is een oude vestingstad. Vanaf Leeuwarden kan je via de Dokkumer Ee naar Dokkum toe varen. Vanuit Dokkum kan je dan weer via het Dokkumer Grootdiep richting het Lauwersmeer. Met brood op de boot willen we alle bootjesmensen voorzien van verse broodjes zodat ze zelf niet meer naar de bakker hoeven. Een stukje extra service en luxe tijdens je bootvakantie!

Naast onze verse broodjes in Dokkum en Jachthaven Lunegat hebben we ook Picknickmanden. Ga je een dagje varen? Maak je dagje uit compleet met één van onze gevulde picknickmanden. Deze kun je bij ons reserveren en afhalen bij de jachthaven.

Benieuwd? Kijk dan bij onze manden.

logo picknikki
Nikki Bil x Varen Met Sil
Afhaalpunt: Kwelderweg 1, 9291 MD Kollum
‪+31 6 19480097‬
info@varenmetsil.nl